Искам да изкажа благодарностите си към Румен.Днес му звъннах,че имах проблем с колата,обясних му какъв е проблема,закарах му я и след 30-тина минути беше готова.Имах запушен спирачен маркуч.И предните ми колелета не ми се движеха.....Абе личи си кой си разбира от работата,само с поглед и вече знаеше какво е....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Благодарности към работата на Румен
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Сервиза е страхотен. Румен е много точен и свестен човек. За точно 1 ден ми смениха дясно огледало, накладки, 2 носача, счупен цилиндър на задна лява, смяна на масло, маслен и въздушен филтри, диагностика на двигател и ми оправиха повреден лост на мигачите. Големи благодарности от мен. Който реши да си закара колата там няма да сгреши.
Comment
-
Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщениеАз също искам да изкажа благодарности към Румбата, за светкавичния монтаж на Q2-ката,за добрата цена и за това, че е пич
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Пак бях при Румен и пак си свърши работата, бързо и точно. За съжалени имам още работа по каляската. Но със сигурност ще е при него
Az4o видях ти колата в сряда пред сервиза
Comment
-
Отново работата на Румбата беше перфектна и за един работен ден - оставих я сутринта и късния следобед я прибрах направена! ОГРОМНИ благодарности!!!
За протокола - смяна задни спирачни маркучи и гарнитурки на изпускателните колектори на прехода 4 към 2. Изпълнението е както винаги перфектно!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Румбата е огън и в това се убеждавам всеки път когато съм в сервиза муTheeeee BEST!!!
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Румбата не само разбира от итаиланки, ами е и много точен пич. Не съм чул досега да се е направил на интересен, както много други "майстори". Дори по телефона ми е помагал! Евала Румба, само така!(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Така е! Иво_ред..
Когато ми се прецака колата и ме остави на пътя му звънях и ми помага телефона......казва какво, що и някакви варианти... а не да каже "докарай ми я да погледнем в сервиза", както много майстори само и само за да вземат парите на клиенти пък било то и за дребен проблем..Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:07.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment